Elke maand vertelt collega Jelle Goossens in de Rikolto-nieuwsbrief hoe we met goed eten de wereld veranderen. Elke maand delen we een verrassend recept. Hieronder vind je enkele van die recepten. Schrijf je in op de nieuwsbrief om niks te missen.
Ontdek het favoriete recept van Farhana Rahman. Dit Zuid-Indiase ontbijt toverde ze om tot een veelzijdige maaltijd voor elk moment.
Aäron en Selene zijn zot van goed eten. Hij is Belg en veganist. Zij is Nicaraguaanse en toegewijd flexitariër. Ontdek hier hun "vegaraguaanse" Gallo Pinto en Ceviche!
Ontdek het favoriete recept van Rikolto-fan Jana en haar oma. Eenvoudig, lekker en een ideale restjesverwerker.
Bereid dit verrassend, heerlijk en gezond recept van kok Ferre; Krokante za'atar linzenballetjes met sinaasappel-miso-tahini dip.
Witloof met kaassaus en koolrabi. Maak deze smakelijke klassieker op de magische wijze van topchef Seppe Nobels.
Ontdek de vegan versie van dit populair Nicaraguaans gerecht op basis van bakbananen, en breng de zon in huis.
Voor de zoetebek in jou, verwen jezelf met deze verrukkelijke cake met quinoa; plantaardig, glutenvrij en rijk aan proteïnen.
Beter bekend als rijstpap. Heerlijk verwarmend gerecht, gemaakt met slechts 5 ingrediënten en gesmaakt door jong en oud.
Vul je bord met verschillende smaken, kleuren en structuren in dit simpel, zomers gerechtje. Zeer lekker met salade, gebakken rijst of als aperitiefje.
Van een simpel stuk fruit tot een heerlijk dessert, ideaal om een gezellig moment te delen.
Ideaal om mee te nemen als ontbijt of als tussendoortje, vol vitaminen en energie. Zo geraak je fluitend door de dag.