Aäron De Fruyt en Selene Casanova zijn zot van goed eten. Een mooie basis voor een huwelijk! Hij is Belg en veganist met excellente kookskills. Zij is Nicaraguaanse en toegewijd flexitariër. Voor de voorbije Week voor Goed Eten staken ze meer dan twintig traditionele Nicaraguaanse recepten in een plantaardig jasje. Hier mogen we alvast twee klassiekers delen: Gallo Pinto en Ceviche!
Gallo Pinto, een traditioneel gerecht uit Nicaragua, maar met een veganistische twist. Dit heerlijke en voedzame gerecht is supermakkelijk te maken en perfect voor elke maaltijd. Blijf kijken en ontdek hoe je dit authentieke recept in een plantaardige versie kunt maken!
Het volledige recept vind je hier.
Ook delen we een verrassende veganistische versie van een klassieker. Dit frisse en smaakvolle gerecht, geïnspireerd door de Nicaraguaanse keuken, is volledig plantaardig en perfect voor zomerse dagen. Blijf kijken en ontdek hoe je deze gezonde en lichte maaltijd zelf kunt maken!
Het volledige recept vind je hier.
Vond je deze video leuk en wil je meer ontdekken? Abonneer je dan op het kanaal van Aäron voor meer heerlijke recepten en kooktips.